Αστέρας Τρίπολης: Σε θέση... μάχης Ιγκλέσιας-Σίτο ενόψει Ολυμπιακού

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Σε θέση... μάχης Ιγκλέσιας-Σίτο ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Οι Ματίας Ιγκλέσιας και Σίτο προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την ερχόμενη Παρασκευή (18/9).

Ο Αστέρας, ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής (18/9), με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ράσταβτς, ξέρει πως δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άλβαρες, ο οποίος ευτυχώς απέφευγε τη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Τόσο χρόνο χρειάζεται κι ο Λουίς Φερνάντεθ, ενώ ο Ντρούπι κάνει διπλές προπονήσεις ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή του όσο γίνεται πιο σύντομα.

Τα ευχάριστα είναι πως οι Ιγκλέσιας και Σίτο συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμοι για την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα