Κότσαρης: Επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
Κότσαρης: Επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρική του καριέρας.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έπειτα από μόλις 8 παιχνίδια με το ανδρικό τμήμα των «πράσινων» αποχωρεί από τον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε, αφού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού».

Έμεινε ελεύθερος και συνεχίζει την καριέρα του σε επίπεδο Super League Interwetten, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τον εμπιστεύεται και να τον κάνει κομμάτι του ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κότσαρη. Γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1996, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό και Ομόνοια. Υπήρξε μέλος όλων των «μικρών Εθνικών ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα