Άρης: Ο φάκελος «μεταγραφές» και η προτεραιότητα στην άμυνα

Άρης: Ο φάκελος «μεταγραφές» και η προτεραιότητα στην άμυνα

Gazzetta team
Άρης: Ο φάκελος «μεταγραφές» και η προτεραιότητα στην άμυνα

bet365

Ο Άρης εστιάζει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του καθώς το πλάνο περιλαμβάνει την απόκτηση στόπερ και πλάγιου οπισθοφύλακα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θα αναπροσαρμόσει το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας, ειδικά μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο της μεταγραφής του Εχσάν Χατζισαφί. Οι «κίτρινοι» ήλπιζαν στην επικύρωση της συμφωνίας τους με τον 30χρονο μέσο, ωστόσο η στάση της Τράκτορ έβαλε νέα δεδομένα και τους αναγκάζει να αποταθούν σε άλλες λύσεις καθώς κρίνουν απαραίτητη την προσθήκη ενός πιο δημιουργικού χαφ.

Στην παρούσα φάση όμως έχει δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και για την ακρίβεια στην απόκτηση δύο παικτών. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Άρης βρίσκεται στην αγορά για την προσθήκη δεξιοπόδαρου στόπερ και είναι θέμα ημερών η απόκτησή του. Στο ίδιο επίπεδο προτεραιότητας βρίσκεται και η ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας καθώς θεωρείται απαραίτητη η προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα ο ο οποίος θα δίνει ανάσες στον Κριστιάν Γκάνεα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα