Άρης: Αγιασμός και αποστολή ενόψει Λαμίας

Άρης: Αγιασμός και αποστολή ενόψει Λαμίας

Gazzetta team
Άρης: Αγιασμός και αποστολή ενόψει Λαμίας

bet365

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (11/9, 18:15) τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και στις επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ στην αποστολή είναι ο Ζακαρί Μπουσέ αντί του Φαμπιάν Έμαν.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Πριν την έναρξη αυτής, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και με τον Μίκαελ Ένινγκ να επιλέγει τον Ζακαρί Μπουσέ στην αποστολή αντί του Φαμπιάν Έμαν καθώς με τον Αυστριακό τερματοφύλακα ήδη κινούνται οι διαδικασίες για να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα είτε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεζ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Λούκας Σάσα, Αντέμ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα