Μίσιτς: «Σε κάθε παιχνίδι που δίνω στη ζωή μου διεκδικώ τη νίκη»!

Μίσιτς: «Σε κάθε παιχνίδι που δίνω στη ζωή μου διεκδικώ τη νίκη»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μίσιτς: «Σε κάθε παιχνίδι που δίνω στη ζωή μου διεκδικώ τη νίκη»!

bet365

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτεια υγείας του και τον άδοξο τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν, μια από τις καλύτερες της καριέρας του.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς ολοκληρώνει αυτό το διάστημα το ειδικό πρόγραμμα και ετοιμάζεται αν όλα πάνε καλά για την επιστροφή του στα γήπεδα, μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε προς το τέλος της περσινής σεζόν.

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν. «Στα μέσα Ιουνίου έπρεπε να κάνω μία επέμβαση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνιζόμουν στο φινάλε της σεζόν. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολη περίοδος για εμένα.
Συνέβη όταν έπαιζα καλά και το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα τη στήριξη της οικογένειας μου, των φίλων μου. Σε κάθε παιχνίδι που δίνω στη ζωή μου διεκδικώ τη νίκη. Έτσι και τώρα σκέφτομαι και πάλι το ποδόσφαιρο» ανέφερε σχετικά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα