ΠΑΟΚ: Οι «αποκλεισμένοι» και η «πρώτη» Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Οι «αποκλεισμένοι» και η «πρώτη» Ζίβκοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι «αποκλεισμένοι» και η «πρώτη» Ζίβκοβιτς

bet365

Μετ’ εμποδίων, λόγω κορονοϊού, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Τετάρτης (9/9) του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε με τη νέα του ομάδα και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, κάτι που δεν συνέβη με εννιά ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

«Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας και το ποδόσφαιρο φυσικά δεν μένει ανεπηρέαστο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πριν την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που συμμετέχουν ενεργά στην τέλεση του αγώνα υποβλήθηκαν σε νέο προγραμματισμένο έλεγχο Covid 19.

O Δημήτρης Λημνιός που ήταν να ταξιδέψει στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κολωνία παραμένει σε καραντίνα, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ήταν συγκάτοικος του Λημνιού στην εθνική ομάδα) σε περιορισμό μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και του νέου τεστ.

Παράλληλα, οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τζόλης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης και Μιχάι παρότι έχουν στα χέρια τους το αρνητικό τεστ που υποβλήθηκαν κατά την επιστροφή τους στη χώρα, συνέχισαν προπονήσεις σε ξεχωριστό γκρουπ κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα μετά και τ’ αποτελέσματα του σημερινού τεστ.

Τέλος, οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντάγκλας Αουγκούστο συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα