Καρλίτος: «Θα βελτιωθούμε περισσότερο, έχουμε χημεία με τον Μακέντα»

Gazzetta team
Καρλίτος: «Θα βελτιωθούμε περισσότερο, έχουμε χημεία με τον Μακέντα»

bet365

Στην χημεία που υπάρχει με τον Φεντερίκο Μακέντα στάθηκε ο Καρλίτος με τον Ισπανό επιθετικό να αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί περισσότερο.

Ο Καρλίτος μιλώντας στην κάμερα του Panathinaikos TV ανέφερε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας:

Για το γεγονός ότι έκανε καιρό να παίξει: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε και γω να μπορώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω»

Για το επίπεδο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα μπορεί να μην νικήσαμε αλλά εμφανιστήκαμε καλύτεροι από τον προηγούμενο αγώνα. Βελτιωθήκαμε πολύ. Θα δέσουμε σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το ότι ο κόσμος περιμένει πράγματα από τον ίδιο και τον Μακέντα: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε χημεία με τον Μακέντα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αποτελούμε μία ομάδα για να κάνουμε το καλύτερο για το σύλλογο. Στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια»

Για το τι έχει δει αυτόν τον καιρό στον Παναθηναϊκό: «Όπως όλοι γνωρίζουν ήρθα τον Ιανουάριο για να γνωρίσω καλύτερα την Παναθηναϊκή οικογένεια. Είδα μια ωραία ατμόσφαιρα. Είδα πολύ καλά πράγματα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα