ΑΕΚ: Διαψεύδει (και) η πλευρά του Λιβάια!

ΑΕΚ: Διαψεύδει (και) η πλευρά του Λιβάια!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Διαψεύδει (και) η πλευρά του Λιβάια!

bet365

Οι Τούρκοι μπορεί να... βλέπουν ιστορίες με deal σχετικά με την Φενέρμπαχτσε και τον Κροάτη άσο της Ένωσης ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη σύμφωνα (και) με τον ποδοσφαιριστή

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάια είναι λογικό να απασχολεί παντοιοτρόπως την καθημερινότητα της ΑΕΚ και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της συνεργασίας των δυο πλευρών και το μέλλον αυτής... Σε ένα χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο και γι' αυτό είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση το club και ο Κροάτης άσος με προφανή στόχο (και επιθυμία των δυο) να προκύψει νέα συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια. Στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες και κυρίως επειδή έτσι τους μετέφεραν λανθασμένα ελληνικές πηγές, έχουν δυο μέρες τώρα που γράφουν για το θέμα του Λιβάια και την Φενέρμπαχτσε. Το νεότερο δημοσίευμα ήθελε μάλιστα τον Κροάτη να 'χει φτάσει ήδη σε συμφωνία με το τουρκικό club και πως αυτό που απομένει είναι να τα βρει η Φενέρ με την ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε σχετικά στο gazzetta.gr από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Ένωσης ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Μάλιστα ήρθε και η διάψευση από τον ατζέντη του Λιβάια, τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε, ο οποίος σε επικοινωνία του με την ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το τουρκικό club για τον πελάτη του και δεν ισχύει τίποτα απ' όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Γεγονός που γνωρίζουν καλά και στην Ένωση φυσικά ωστόσο υπήρξε ικανοποίηση για την ενημέρωση που είχαν από τον εκπρόσωπο του Κροάτη άσου.

Μεταξύ ΑΕΚ και ατζέντη Λιβάια συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για το θέμα του συμβολαίου του και το ενδεχόμενο επέκτασης αυτής της συνεργασίας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα και στόχος και επιθυμία παραμένει να συνεχίσουν μαζί... Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Ένωση τόνιζαν με έμφαση ότι δεν υπάρχει καν κρούση από τη τουρκική ομάδα και άρα επ' ουδενί πρόταση για την αγορά του Μάρκο Λιβάια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα