ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μπίσεσβαρ, αρνητικό το τεστ κορονοϊού

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μπίσεσβαρ, αρνητικό το τεστ κορονοϊού

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μπίσεσβαρ, αρνητικό το τεστ κορονοϊού

bet365

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε την Πέμπτη (3/9) κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς το τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (3/9), κάτι που δεν συνέβη με τους Αουγκούστο και Ροντρίγκο οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Super League και τη μάχη κόντρα στη Μπενφίκα συνεχίζεται, όπως και η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο για τις επικείμενες αναμετρήσεις.

Η προπόνηση της Πέμπτης (03.09) ήταν αφιερωμένη και πάλι στο ποδόσφαιρο. Το ασκησιολόγιο περιελάμβανε δουλειά στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και στο τακτικό κομμάτι.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες.

Την Παρασκευή (04.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα