ΟΦΗ: Ατομικό ο Νέιρα

ΟΦΗ: Ατομικό ο Νέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ατομικό ο Νέιρα

bet365

Με μοναδική απουσία αυτή του Χουάν Νέιρα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αναφορά των Κρητικών για την προπόνηση της Τετάρτης έχει ως εξής: «Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020-21.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Juan Neira, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο υποκνημίδιο, ενώ ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Vahid Selimovic και Απόστολος Διαμαντής.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Στην απογευματινή προπόνηση έμφαση δόθηκε σε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις με αλλαγές κατεύθυνσης, άσκηση τεχνικής και άσκηση 1 vs 1, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και τελικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για, Πέμπτη (3/9), στις 18:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα