Στις 12 Σεπτέμβριου και τελικός και πρωτάθλημα

Gazzetta team
Στις 12 Σεπτέμβριου και τελικός και πρωτάθλημα

bet365

Ο ΟΦΗ έδωσε τη λύση και πρότεινε να γίνει κανονικά ο τελικός Κυπέλλου στις 12/9, με σέντρα στο πρωτάθλημα την ίδια ημερομηνία και ΑΕΚ-Ολυμπιακό (για τη Super League) το Δεκέμβριο.

Ενα απέραντο κομφούζιο επικρατεί σε ΕΠΟ και διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή, εκκρεμούν 2 πολύ σοβαρά θέματα:

1. Πότε και πού θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Το Πανθεσσαλικό στις 12/9 φαντάζει ως πιθανή έδρα από τη στιγμή που η Αστυνομία φέρεται να δίνει «άκυρο» στη Ριζούπολη.

2. Πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα. Η νέα γενική συνέλευση πάει για την Παρασκευή με την επικύρωση της προκήρυξης της έναρξης της νέας Super League.

Kαι μαντέψτε; Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ, αναμένεται να έχουμε στις 12/9 έναρξη πρωταθλήματος με... ΑΕΚ και Ολυμπιακό να παίζουν για τη Super League το Δεκέμβριο εμβόλιμα (στις 16/12 για την ακρίβεια).

Η πρόταση του ΟΦΗ είναι αυτή που λύνει το... μυστήριο και έτσι πάμε κανονικά για δράση σε 10 μέρες!

Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι έως την Παρασκευή θα έχουν υπογράψει οι άστεγες τηλεοπτικά ομάδες, ενώ όλοι οι σύλλογοι συμφώνησαν να διευκολυνθεί ο ΠΑΟΚ και να κάνει πρεμιέρα στις 11 του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα