Μπέος: «Να περιμένετε τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές»

Μπέος: «Να περιμένετε τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές»

Gazzetta team
Μπέος: «Να περιμένετε τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές»

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση που δεν τελείωσε και για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων μίλησε στους παρευρισκόμενους τονίζοντας πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει καθώς θα γίνουν άλλες δύο. Επιπλέον τόνισε πως ο ίδιος είναι προσωρινά σε αυτή τη θέση και ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί ένας υγιής επιχειρηματίας για να αναλάβει την ομάδα του Βόλου.

«Ήρθαμε για να μείνουμε και όχι ήρθαμε για να περάσουμε. Σε αυτό το κομμάτι σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής. Μαζί με τους παίκτες έχουμε και έναν προπονητή που βρίσκεται σήμερα μαζί μας. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Μακάρι αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει, να μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Διανύουμε μία περίοδο περίεργη. Ο κορονοϊός έχει γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητας. Ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί το εμβόλιο και θα μπορέσει ο κόσμος έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, αλλά και οι επιχειρηματίες να συμβάλουν. Γιατί χωρίς εσάς… Κάποιοι βρίσκεστε εδώ, κάποιοι άλλοι δεν μπορούσατε να έρθετε λόγω των μέτρων που υπάρχουν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ εδώ και έναν μήνα μέσα από μία απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου ανέλαβα και επίσημα τον τίτλο του προέδρου σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Δεν είναι στόχος μου, να παραμείνω επί σειρά ετών πρόεδρος. Είμαι προσωρινά εδώ σε μία περίοδο κρίσης. Εύχομαι πολύ σύντομα να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Να βρεθεί ένας υγιής επιχειρηματίας ή μία ομάδα επιχειρηματιών να αναλάβει την ομάδα. Εγώ έχω έναν καινούριο έρωτα και αυτός είναι η πόλη του Βόλου. Ελπίζω σύντομα να υπάρξει αντικαταστάτης. Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, να περιμένετε τουλάχιστον άλλες δύο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα