ΠΑΣ Γιάννινα: Φτάνει Γιάννενα και ανακοινώνεται ο Ντομίνγκεθ

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Φτάνει Γιάννενα και ανακοινώνεται ο Ντομίνγκεθ

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ντομίνγκες στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον παίκτη να ανακοινώνεται το Σάββατο. Ακολουθεί ο στόπερ, ανοικτά τα μέτωπα των Περέα και Τσιλούλη.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ βρίσκεται στον δρόμο για τα Γιάννενα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τους Ηπειρώτες με τον Ισπανό μέσο να περνάει από ιατρικά το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η μεταγραφή του Ντομίνγκεθ δεν θα είναι η μοναδική για τον ΠΑΣ, αφού την Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα και ο στόπερ εκ Αργεντινής με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία, επίσης για διετές συμβόλαιο.

Όσον αφορά τις άλλες υποθέσεις, τόσο αυτή του Περέα όσο και του Τσιλούλη παραμένουν ανοικτές. Στην πρώτη περίπτωση το εμπόδιο είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος επιθυμεί ο Κολομβιανός να μετακομίσει δανεικός στο Βόλο, ενώ στην δεύτερη ο ΠΑΣ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον πρώην άσο του Πανιωνίου και περιμένει την απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα