Ξάνθη: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπιλ Πάππας

Gazzetta team
Ξάνθη: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπιλ Πάππας

bet365

Η ομάδα επισημοποίησε πως ο Πανόπουλος συμφώνησε με τον ομογενή επιχειρηματία από την Αυστραλία ώστε να του μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ
Στα χέρια του Μπιλ Πάππας ή στα Ελληνικά Βασίλη Παπαδημητρίου πέρασε από σήμερα (26/8) η Ξάνθη, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε πως η Insports IKE που κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της (εταιρεία του Χρήστου Πανόπουλου), συμφώνησε με τον ομογενή επιχειρηματία για την πώλησή του. Το deal είναι ανεξάρτητο της κατηγορίας που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο σύλλογος (θα διαφοροποιηθεί μόνο το αντίτιμο αφού θα πέσει στο ήμισυ σε περίπτωση υποβιβασμού), ενώ ο Ελληνοαυστραλός έχει ήδη καταθέσει φάκελό στην ΕΕΑ για έγκριση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» Α.Ο., ανακοινώνει ότι η Insports IKE που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία κ. Βασίλη Παπαδημητρίου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτών.
Στις 25.8.2020, ο υποψήφιος αγοραστής κατέθεσε ως όφειλε, τον σχετικό φάκελο προς έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα