ΠΑΟΚ: Με ποσό-ρεκόρ κρατάει τον Κούτσια έως το 2023

ΠΑΟΚ: Με ποσό-ρεκόρ κρατάει τον Κούτσια έως το 2023

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με ποσό-ρεκόρ κρατάει τον Κούτσια έως το 2023

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» κατόρθωσαν να φτάσουν σε νέα συμφωνία με τον 16χρονο επιθετικό, ο οποίος θα παραμείνει στην Τούμπα με ένα ποσό-ρεκόρ για ποδοσφαιριστή της ηλικίας του!

Ο ΠΑΟΚ έχε επενδύσει πολλά πάνω στον Γιώργο Κούτσια, τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος στα 16 του βρέθηκε από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και θα παραμείνει εκεί, ανανεώνοντας το συμβόλαιο (έληγε το καλοκαίρι του 2022) έως το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα ποσό-ρεκόρ για την ηλικία του.

Οι «ασπρόμαυροι» πάλευαν, εδώ και καιρό, την συγκεκριμένη υπόθεση και με τους κατάλληλους χειρισμούς κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» της οικογένειας του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε καταλυτικό ρόλο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοίκησης έπεισαν για την αναγκαιότητα της παρουσίας του μικρού στην πρώτη ομάδα και το πόσο πολύ τον υπολογίζουν για την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα