Με τον 16χρονο Γιώργο Κούτσια η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Αρη

Gazzetta team
Με τον 16χρονο Γιώργο Κούτσια η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Αρη

bet365

Με τον 16χρονο, Γιώργο Κούτσια, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος, την Κυριακή (19/07, 20:00) με τον Αρη, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου, για τον αγώνα με τον Αρη, την Κυριακή (18/07, 20:00), ολοκληρώθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το εν λόγω ντέρμπι.

Οπως επίσης, ο Φερέιρα θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε, αλλά όχι σε αυτές του Ίνγκι Ίνγκασον.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Έτοιμοι για την τελευταία μάχη της σεζόν. O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή σεζόν.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποια κομμάτια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα αποφόρτισης και δουλειά στις στατικές φάσεις.O Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα .

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αγώνα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε θεραπεία, καθώς και ο ανέτοιμος Λάζαρος Λάμπρου . Για πρώτη φορά στην αποστολή συμμετέχει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρα , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη , Κούτσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα