ΟΦΗ: Ολα δείχνουν «έγκριση» της UEFA για το Γεντί Κουλε

ΟΦΗ: Ολα δείχνουν «έγκριση» της UEFA για το Γεντί Κουλε

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ολα δείχνουν «έγκριση» της UEFA για το Γεντί Κουλε

bet365

Έπειτα από έλεγχο της UEFA στο «Θ.Βαρδινογιάννης» και άριστη συνεργασία των ανθρώπων του ΟΦΗ με αυτούς της Ομοσπονδίας, επικρατεί αισιοδοξία στους Κρητικούς για την άδεια του γηπέδου ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ, στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του «Γεντί Κουλέ», εξήρε την προετοιμασία που είχαν κάνει οι άνθρωποι του ΟΦΗ (επικεφαλής ο Αντώνης Χρονάκης και η Θεανώ Ρασούλη που οργάνωσαν τα πάντα και είχαν αποστείλει φωτογραφικό υλικό με όλες τις λεπτομέρειες), ζήτησε κάποιες διευκρινίσεις.

Αυτές αφορούν χώρους εντός κι εκτός της εγκατάστασης κι αφού πήρε τις απαντήσεις, ανέφερε προς τους υπεύθυνους του ΟΦΗ ότι η απόφαση θα παρθεί και θ' ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία για την άδεια του γηπέδου ώστε να διεξαχθεί κανονικά εκεί ο αγώνας για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα