Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» το ΠαναθηναϊκόςTV!

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» το ΠαναθηναϊκόςTV!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» το ΠαναθηναϊκόςTV!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε την πλατφόρμα του ΠαναθηναϊκόςTV, της ιδέας την οποία πλέον ο σύλλογος προχωράει για την κάλυψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην σχέση του κλαμπ με την εποχή της τεχνολογίας.

Μέσω της διεύθυνσης paotv.gr, μπορεί πλέον ο κόσμος του «τριφυλλιού» να παρακολουθεί όλα τα βίντεο από τα social media της ομάδας, ό,τι συμβαίνει στις προπονήσεις, τις μεταγραφές, τα backstage και ήδη υπάρχει πληθώρα κατηγοριών σε αυτά τα πρώτα βήματα της πλατφόρμας μέσω της οποίας θα μεταφέρεται η δράση στην οθόνη του κόσμου των «πράσινων».

Το λογότυπο είναι το «ΠαναθηναϊκόςTV» όπως παρουσιάζεται και στην πλάτη της φανέλας των προπονήσεων και όπως το είχε παρουσιάσει η ομάδα από τα social media προετοιμάζοντας τη λειτουργία της σελίδας.

Το δεδομένο και γνωστό είναι πως το φιλικό παιχνίδι με την Μαρκό, το απόγευμα του Σαββάτου (18:30), θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν από το «ΠαναθηναϊκόςTV» αλλά και μέσω της CosmoteTV όπου θα εκπέμψει κανονικά και δωρεάν το κανάλι.

Εν αναμονή ενημέρωσης και για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το βράδυ της επόμενης Τετάρτης, 26 του μηνός (21:00), ενώ, όπως θα μπορεί να δει όποιος επισκεφθεί το paotv.gr, για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ανοίξουν σε λίγο καιρό οι επιλογές της συνδρομής.

Τα ποσά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά θα αφορούν είτε αγορά πακέτου ολόκληρης της σεζόν, είτε PayPerView για κάθε ξεχωριστό παιχνίδι που θα επιλέγουν οι οπαδοί.

Περιηγηθείτε στη σελίδα: paotv.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

  • Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
  • Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα