«Ο Αστέρας Τρίπολης θα καταβάλει τη ρήτρα του Κίλες»

Γιώργος Ντυμένος
«Ο Αστέρας Τρίπολης θα καταβάλει τη ρήτρα του Κίλες»

bet365

Ο Ισπανοί αναφέρουν πως ο συμπατριώτης τους στράικερ θα γίνει άμεσα κάτοικος Ελλάδος για λογαριασμό των Αρκάδων
Από καιρό ο Αλμπέρτο Κίλες βρίσκεται στην «εξίσωση» του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Ισπανοί αποκάλυψαν πριν από περίπου 10 ημέρες πως οι Αρκάδες κινούνται για την απόκτηση του συμπατριώτη τους φορ. Μάλιστα ανέφεραν τότε πως υπάρχει διαφορά με την Ουέλβα που ανήκει ο παίκτης, καθώς προσέφεραν 50.000 ευρώ, ενώ εκείνη ζητούσε όλη τη ρήτρα του, ύψους 100.000 ευρώ.
Το θέμα είχε «παγώσει» για μερικές ημέρες, όμως τα εκεί δημοσιεύματα το «συντηρούσαν» και μάλιστα σχολίαζαν πως ο Αστέρας καλύπτει πλήρως τα «θέλω» του 25χρονου στράικερ. Τα νεότερα έρχονται εκ νέου από την περιοχή της Ανδαλουσίας, καθώς τις τελευταίες ώρες μεταδίδεται πως η Ουέλβα ενημερώθηκε πως από την Τρίπολη θα καταβάλουν την οψιόν που υπάρχει για τον Κίλες και αυτόματα… θα χάσουν τον παίκτη. Γίνεται λόγος για μεγάλο… πλήγμα στα σχέδια της ομάδας και η ολοκλήρωση του deal είναι για εκείνους ζήτημα ωρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα