Αρης: Ο Μπρούνο Γκάμα έμεινε στο… σπίτι του!

Αρης: Ο Μπρούνο Γκάμα έμεινε στο… σπίτι του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρης: Ο Μπρούνο Γκάμα έμεινε στο… σπίτι του!

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με τον Άρη για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και αύριο (20/8) αναμένεται να το υπογράψει αλλά και να ενσωματωθεί στην αποστολή…

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γεγονότος. Αυτό διαπιστώθηκε από την απόφαση επιστροφής του Μπρούνο Γκάμα στη Θεσσαλονίκη. Θεωρητικά, ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε για την καταληκτική συζήτηση, επί της ουσίας όμως επέστρεψε για να πει… το «ναι». Είχαν προηγηθεί οι επαφές του με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη διάρκεια των οποίων γεφυρώθηκε η οικονομική διαφορά και δημιουργήθηκαν συνθήκες συμφωνίας. Το ταξίδι του 33χρονου επιθετικού στη Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με το αντίστοιχο και του Θόδωρου Καρυπίδη ανέπτυξε ακόμη περισσότερο τη θεωρία περί οριστικής συμφωνίας.

Αυτό επιβεβαίωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ, καθώς με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα social media φιλοξένησε φωτογραφία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μπρούνο Γκάμα και ανακοίνωσε τη συμφωνία γράφοντας ότι… «Δεν χρειάστηκαν ούτε 5 λεπτά... Άλλωστε η καρδιά τους λέει ΑΡΗΣ... Δώσανε τα χέρια και αύριο πέφτουν οι υπογραφές...».

Αύριο (20/8) θα διευθετηθεί το διαδικαστικό κομμάτι της υπόθεσης με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας δύο ετών και φυσικά ο Μπρούνο Γκάμα θα ενσωματωθεί στην ομάδα για να ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

Εφόσον ο Μπρούνο Γκάμα ολοκληρώσει το νέο διετές συμβόλαιο στους «κίτρινους», ταυτόχρονα θα σημειωθεί κι ένα ρεκόρ καριέρας καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έμεινε σε μια ομάδα για διάστημα τεσσάρων χρόνων. Αγωνίστηκε στη Ντνπρο για μια τριετία (2013-16), είχε προηγηθεί η διετία (2011-13) στη Ντεπορτίβο ΛαΚορούνια, μια ακόμη (2009-11) στη Ρίο Άβε και οι μονοετείς συνεργασίες με τις Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπράγκα.

Με την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, αυτομάτως ο Πορτογάλος αποκτά ιδιαίτερη θέση στην ιστορία των ξένων παικτών του Άρη. Λόγω χρονικής διάρκειας παραμονής στην ομάδα, αλλά και των αγωνιστικών επιδόσεών του. Ειδικά αυτών της περσινής χρονιάς η οποία ήταν από τις καλύτερες στην επαγγελματική καριέρα του καθώς σε 39 αγώνες σημείωσε 13 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Στην παρθενική χρονιά του στην ομάδα είχε 16 αγώνες και δύο τέρματα, καθώς τον Γενάρη του 2019 υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα