Ολυμπιακός: Συγκινήθηκε με την επιστροφή του ο Χολέμπας! (vid)

Ολυμπιακός: Συγκινήθηκε με την επιστροφή του ο Χολέμπας! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Συγκινήθηκε με την επιστροφή του ο Χολέμπας! (vid)

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας έδειξε συγκινημένος για το come back του στην ομάδα του Ολυμπιακού και τόνισε πως ότι είναι σήμερα το οφείλει στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και φάνηκε πολύ συγκινημένος. Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:
«Μου έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, πρέπει να πω. Έμεινα εδώ 4 χρόνια και ήταν υπέροχα τέσσερα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό γκολ ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στη Ντόρτμουντ για το Champions League. Ήταν πολύ ξεχωριστό συναίσθημα γιατί έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν τη Ντόρτμουντ, οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν… μαχαίρι στην καρδιά τους, ήταν φανταστικά.
Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος που ήμουν και πριν. Γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά υπέροχοι. Πρέπει να πω ότι πάντα είναι εξαιρετικοί.
Αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και είναι κάτι που σέβομαι πολύ και με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα