Παναθηναϊκός: Το γκράφιτι-έκπληξη στον Σαραβάκο (vid)

Παναθηναϊκός: Το γκράφιτι-έκπληξη στον Σαραβάκο (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Το γκράφιτι-έκπληξη στον Σαραβάκο (vid)

bet365

Μια μεγάλη, Πράσινη έκπληξη επιφύλαξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Σαραβάκο, αποκαλύπτοντας ένα μεγαλοπρεπές γκράφιτι από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια με το Τριφύλλι, στο «Γ. Καλαφάτης».

Μπροστά σε ένα θέαμα που δεν περίμενε να αντικρίσει βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Σαραβάκος στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Μπουζούκης του επιφύλαξαν μια μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη, αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με τη μορφή του παλαίμαχου θρύλου στα Πράσινα σε έναν από τους χώρους του «Γ. Καλαφάτης».

Αμέσως με το που ο αρχηγός του Τριφυλλιού έκανε τα... αποκαλυπτήρια, ο ίδιος ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος... σάστισε λέγοντας «τι έκπληξη είναι αυτή;» και στη συνέχεια χαμογέλασε κι έκανε πλάκα ρωτώντας «μοιάζω; Για να δούμε».

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα