Άρης: Η άφιξη του Γκανέα και η πρώτη προπόνηση (vid)

Άρης: Η άφιξη του Γκανέα και η πρώτη προπόνηση (vid)

Gazzetta team
Άρης: Η άφιξη του Γκανέα και η πρώτη προπόνηση (vid)

bet365

Αύριο (14/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κριστιάν Γκανέα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα η οποία ήδη προετοιμάζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Ρουμάνος αμυντικός έχει συμφωνήσει με τον Άρη για την υπογραφή διετούς συμβολαίου και αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προβλέπεται να ταξιδέψει στα Τρία Πέντε Πηγάδια για να ενσωματωθεί στην ομάδα και φυσικά να πάρει μέρος στην προετοιμασία. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε να φτάσει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια της ημέρας, τελικώς όμως η άφιξή του μετατέθηκε γι’ αύριο (14/8).

Στο μεταξύ, η αποστολή του Άρη βρίσκεται από το πρωί στο κέντρο προετοιμασίας και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της υπό καλές καιρικές συνθήκες και με τον Μίκαελ Ένινγκ να έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα