Άρης: Σε άδεια ο Σουντντγκρεν, στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο Τζέγκο

Άρης: Σε άδεια ο Σουντντγκρεν, στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο Τζέγκο

Gazzetta team
Άρης: Σε άδεια ο Σουντντγκρεν, στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο Τζέγκο

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια καθώς δεν υπολογίζεται και η ΠΑΕ του έδωσε άδεια για να βρει ομάδα.

Ο κύκλος του Σουηδού αμυντικού στον Άρη έχει κλείσει κι αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της ΠΑΕ να του δώσει άδεια ούτως ώστε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι στα πλάνο του Μίκαελ Ένινγκ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, γι’ αυτό εξάλλου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία μετέβη στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Μένει να φανεί α ο 29χρονος αμυντικός θα βρει ομάδα ούτως ώστε να δρομολογηθεί η λύση του συμβολαίου του.

Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Τζέιμς Τζέγκο, παρότι δεν έχει υπογραφεί το συμβόλαιο των 2+1 χρόνων. Το ζήτημα είναι καθαρά διαδικαστικό, αλλά ο Αυστραλός μέσος ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή ούτως ώστε να μην χάσει μέρες προετοιμασίας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε επίσης και ο 20χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Ράντος (γιος του προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκου Ράντου) ο οποίος θα δοκιμαστεί. Στην αποστολή είναι οι Cuesta, Ehmann, Ράντος, Rose, Mancini, Martinez, Matilla, Sakic, Bertoglio, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Μάνος, Jeggo, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκιέρκης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιπερίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα