ΠΑΟΚ: Μένει ο Μίσιτς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Μένει ο Μίσιτς στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μένει ο Μίσιτς στην Τούμπα

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας συμφώνησαν και ο Κροάτης χαφ θα παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν
Σε συζητήσεις από καιρό βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αναφορικά με το μέλλον του Γιόσιπ Μίσιτς. Τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο Κροάτης χαφ θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάτι που άλλωστε αποτελούσε και προσωπική του επιθυμία.
Μεταξύ των δύο ομάδων λοιπόν συμφωνήθηκε να επεκταθεί για ένα χρόνο ο δανεισμός του 26χρονου μέσου και εάν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπορεί να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, καθώς θα διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα