Ολυμπιακός: Ολλανδοί γράφουν για ενδιαφέρον για τον Κάρσντορπ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ολλανδοί γράφουν για ενδιαφέρον για τον Κάρσντορπ

bet365

Την περίπτωση του Ολλανδού δεξιού μπακ, Ρικ Κάρσντορπ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της τουλίπας.

Από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για παίκτη που θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνάς τους. Ο Ράφαελ της Λιόν, αλλά και ο Ίσλα είναι κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των «ερυθρολεύκων», με τους Ολλανδούς να βάζουν ακόμα ένα. Ο λόγος για τον Ρικ Κάρσντορπ, με τα ΜΜΕ της πατρίδας του να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού. Ο 25χρονος αμυντικός ανήκει στη Ρόμα και αγωνίζεται δανεικός στην Φέγενορντ, όπου είχε 24 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για τον παίκτη αυτό τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τονίζουν πως ενδιαφέρονται εκτός του Ολυμπιακού και οι Μπεσίκτας, Σάλκε, Σαουθάμπτον, Νάπολι, Αταλάντα και Άουγκσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα