Τσιμίκας: Τα ξεχωριστά σχόλια συμπαικτών και αντιπάλων στο Instagram (pic)

Gazzetta team
Τσιμίκας: Τα ξεχωριστά σχόλια συμπαικτών και αντιπάλων στο Instagram (pic)

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας εξ αυτών που σχολίασαν στη φωτογραφία του Τσιμίκα στο Instagram λέγοντάς του πως κλαίει από χαρά για εκείνον. Ξεχωριστό και το μήνυμα του... αντιπάλου πλέον στην Premier League, Ποντένσε!

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με συμπαίκτες κι όχι μόνο να γράφουν κάτω από το ποστάρισμά του στο Instagram δίνοντάς του συγχαρητήρια κι όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών, το πιο ξεχωρισμό σχόλιο ήταν εκείνο του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος του έγραψε: «Κλαίω από χαρά αυτό σου λέω μόνο. Υγεία μόνο στα άλλα δεν σε φοβάμαι», ενώ κι εκείνο του Ποντένσε τον οποίο θα βρει απέναντι του στο παιχνίδι της επόμενης σεζόν με την Γουλβς, έχει την δική του σημασία. Ο Πορτογάλος έγραψε: «oh shit», σαν να μην του άρεσε το γεγονός ότι θα τον έχει αντίπαλο.

Στον Τσιμίκα ευχήθηκαν επίσης σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του, ενώ επίσης μεταξύ άλλων το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Μπουζούκης του Παναθηναϊκού, o οποίος του έγραψε «Περήφανος για σένα αδελφέ μου, συγχαρητήρια». Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του έγραψε «Συχαρηρητήρια παικταρά μου", ενώ πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί ευχήθηκαν στον δημοφιλή 24χρονο διεθνή αριστερό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα