ΑΕΚ: Το «ψάξιμο» του Βέρντε και οι προτεραιότητες

ΑΕΚ: Το «ψάξιμο» του Βέρντε και οι προτεραιότητες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το «ψάξιμο» του Βέρντε και οι προτεραιότητες

bet365

Η πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε έχει «ψαχτεί» για ομάδες σε Ιταλία και Ισπανία που μπορεί να φέρουν πρόταση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Η ΑΕΚ φερόταν να περιμένει το τελευταίο διάστημα μια πρόταση από αραβικό σύλλογο για τον Ντανιέλε Βέρντε. Η Ένωση προφανώς και θα καθόταν στο τραπέζι των συζητήσεων αν η πρόταση αυτή την ικανοποιούσε (μην ξεχνάμε ότι είχε δώσει 1 εκατ. ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Ρόμα), ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν είχε προκύψει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Ιταλού εξτρέμ.

Το ταξίδι στην Αθήνα και το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν

Τον Ιούνιο ο ατζέντης του Βέρντε είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τον Ίλια Ίβιτς, τον οποίο και είχε ενημερώσει σχετικά με το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν. Η τελευταία είχε τελικά προτιμήσει την περίπτωση του Φετφατζίδη, την οποία δεν κατάφερε βέβαια να ολοκληρώσει, ενώ δεν επέστρεψε με κάποια επίσημη πρόταση για τον Βέρντε.

Βέβαια και ο ίδιος ο 24χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν ήταν και πολύ «ζεστός» για τη μετακόμισή του στην Αλ Αΐν. Και ο εκπρόσωπός του, ο Λουίτζι Λάουρο είχε μεταφέρει στην πλευρά της ΑΕΚ ότι θα είχε τις... κεραίες του ανοικτές για πρωταθλήματα όπως αυτά της Ιταλίας, της Ισπανίας ή της Γαλλίας.

Το «ψάξιμο» σε Ιταλία και Ισπανία και τα δεδομένα

Πράγματι η πλευρά του Βέρντε όλο το προηγούμενο διάστημα είχε «ψαχτεί» σε Ιταλία και Ισπανία. Υπήρξαν σύλλογοι που φάνηκαν να ενδιαφέρονται, χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια πρόταση μέχρι αυτή τη στιγμή. Προτεραιότητα του ίδιου του Βέρντε σε περίπτωση που αποχωρούσε από την ΑΕΚ είναι είτε να επέστρεφε σε ομάδα της πατρίδας του, είτε σε κάποιον σύλλογο στην Ισπανία. Άλλωστε δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι λατρεύει το ισπανικό ποδόσφαιρο και πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει εκεί μετά το πέρασμά του από τη Βαγιαδολίδ.

Από την άλλη και η περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας ή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προφανώς και δεν «καίγεται» αν προέκυπτε σοβαρό ενδιαφέρον, ωστόσο ο ίδιος ο Βέρντε στην ηλικία που είναι δεν βάζει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί ακόμα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν τα... πετροδόλαρα που θα του απλώνονταν ήταν τόσα που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια πραγματικά πολύ μεγάλη πρόταση στο συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα