Ολυμπιακός: «Στη λίστα του ο στόπερ Αντερλάν Σάντος» (vid)

Ολυμπιακός: «Στη λίστα του ο στόπερ Αντερλάν Σάντος» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Στη λίστα του ο στόπερ Αντερλάν Σάντος» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ, τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει επιχειρήσει να κλείσει από το 2016 και μετά πάνω από 2 φορές, επανήλθε από τους Πορτογάλους στο μεταγραφικό του προσκήνιο.
Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Αντερλάν Σάντος, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola.
Στα 31 του χρόνια με ύψος 1.93 μέτρα ο Βραζιλιάνος είναι κυρίως στόπερ (ένας σέντερ μπακ που έχει χρησιμοποιηθεί και ως sweeper σε έναν ρόλο που ο παίκτης παίρνει βάθος προκειμένου να σταματήσει κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας, να μαρκάρει τον έξτρα παίκτη που έρχεται στην περιοχή, να μαζέψει τις χαμένες πάσες του αντιπάλου και να εξασφαλίσει την κατοχή) και έχει ασχοληθεί μαζί του αρκετές φορές ο Ολυμπιακός από το 2016 και μετά. Φέτος είχε 34 ματς στη Ρίο Άβε, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 και η οποία τον υπολογίζει. Ο Σάντος πάντως είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Μαρτίνς και έχει θητεία εκτός από την χώρα του σε Πορτογαλία, Ισπανία και Σαουδική Αραβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα