Ξάνθη: Ολα δείχνουν... πώληση

Gazzetta team
Ξάνθη: Ολα δείχνουν... πώληση

bet365

Στην ομάδα το τοπίο παραμένει «θολό», όμως φαίνεται πως ο Χρήστος Πανόπουλος «τρέχει» τη διάδοχη κατάσταση
«Φωτιές» άναψε η τελευταία ανάρτηση του ΓΕΜΗ, καθώς στις 4 Αυγούστου έκανε γνωστό πως η Ξάνθη θα προχωρήσει στις 24 Αυγούστου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, με θέμα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που έρχονταν σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη πρόσκληση, που έκανε λόγο για εκκαθάριση της ΠΑΕ, άρα τη... διάλυσή της.
Εύλογα από τότε δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η ομάδα μπήκε στην τελική της ευθεία ώστε πωληθεί, κάτι λογικό αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να «δικαιολογηθεί» η τελευταία πρόσκληση. Πάμε λοιπόν στα νεότερα, όπου όλα συνηγορούν πως ο Χρήστος Πανόπουλος «τρέχει» τη διάδοχη κατάσταση.
*Το deal δείχνει προχωρημένο και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις επίσημες ανακοινώσεις. Από τα νυν στελέχη της ομάδας, δύσκολα θα παραμείνει κάποιο.
*Πληροφορίες που πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως τη Δευτέρα (10/8) ο υποψήφιος επενδυτής θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς (Περιφερειάρχη, Δήμαρχο Ξάνθης κτλ). Ελέγχεται ως πληροφορία, μπορεί να είναι απλά πρόθεση. Πάντως το «κρατάμε» να υπάρχει.
*Παράλληλα η συμφωνία, επειδή υπάρχει και αυτό στο τραπέζι, αφορά την οποιαδήποτε κατηγορία θα παίζει του χρόνου η Ξάνθη,
*Μάλιστα θα είναι πώληση του πλειοψηφικού πακέτου και όχι παραχώρηση.
*Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο υποψήφιος αγοραστής ή οι αγοραστές θα είναι Ελληνες ή ξένοι ή ακόμη και προερχόμενοι από την ομογένεια. Οι λέξεις «Αυστραλία» και «Κύπρος» ακούγονται πολύ. Γενικά υπάρχει μεγάλη μυστικοπάθεια, λογικό ως ένα σημείο,
*Το κερασάκι στην τούρτα; Ενα «χτύπημα» του Σα Μπέντο στα social media, όπου έγραψε «I am back» (σ.σ. επέστρεψα) και είναι ο πρώτος ξένος ή πιο σωστά παίκτης του βασικού περσινού ρόστερ (όχι πιτσιρικάς κτλ) που άρχισε ξανά προπονήσεις στην Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα