Ξάνθη: Εκτακτη Γενική Συνέλευση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου! (pic)

Gazzetta team
Ξάνθη: Εκτακτη Γενική Συνέλευση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου! (pic)

bet365

Στην ομάδα προκηρύχθηκε νέα Γ.Σ. Μετόχων για τις 24 Αυγούστου, με εκ διαμέτρου αντίθετη θεματολογία από εκείνη που ανακοινώθηκε για τις 21 του μηνός!
Σε μία κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά προχώρησε η Ξάνθη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thrakisports» η ΠΑΕ δημοσίευσε στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό ΜΗτρώο) νέα πρόσκληση για Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων αυτή τη φορά για τις 24 Αυγούστου, αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετη θεματολογία από εκείνη που συγκλήθηκε για την 21η του μηνός. Πιο συγκεκριμένα ενώ η προηγούμενη είχε ως ζήτημα την «εκκαθάριση της ΠΑΕ» η καινούργια κάνει λόγο για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλαγή έδρας της ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.
Δηλαδή ουσιαστικά η ΠΑΕ αντί να οδηγείται στη διάλυση, προχωρά, μεγιστοποιεί τη ρευστότητά της και ενδέχεται να αποκτήσει νέα έδρα! Τα παραπάνω, πάντα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα, ίσως και να «φωτογραφίζουν» πως βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής ή ότι ο Χρήστος Πανόπουλος άλλαξε γνώμη. Αν και το τελευταίο προβάλει δύσκολο να έχει συμβεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα