ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος χορηγός στους Ηπειρώτες

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος χορηγός στους Ηπειρώτες

bet365

Την συνεργασία με εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής ανακοίνωση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η LAMBERTS θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και θα καλύψει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής των αθλητών της ομάδας μας.

Η εταιρεία Green Import με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής της LAMBERTS, συνεχίζει να υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες με αθλητικά σωματεία. Μέσα από αυτή τη στήριξη και συνεργασία είναι σίγουρο ότι θα είναι μία πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ο υπεύθυνος marketing κ.Πεδιαδιτάκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της LAMBERTS με την ομάδα μας. Η εταιρεία Green Import τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο της που είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των αγωνιστικών μας στόχων».

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα