Γρίβας: «Ελπίζω και πιστεύω ολόψυχα ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του» (pic)

Gazzetta team
Γρίβας: «Ελπίζω και πιστεύω ολόψυχα ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του» (pic)

bet365

Ο Φροίξος Γρίβας αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο μέσω ανάρτησης του.

Στον ΟΦΗ συνεχίζει την καριέρα του Φροίξος Γρίβας, με τον παίκτη να λέει το αντίο του στον Πανιώνιο και να εύχεται τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του.

Δείτε την ανάρτηση

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα του Πανιωνίου, και θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για όσα μου προσέφερε, από τα 15 μου στην ακαδημία μέχρι και φέτος με την πρώτη ομάδα. Κρατάω όλες τις στιγμές, χαράς και λύπης που με έκαναν ακόμα πιο ώριμο μέρα με τη μέρα. Επίσης, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλα τα άτομα του club, συμπαίκτες, προπονητές, κόσμο, γιατρούς,φροντιστές, γραφεία και διοίκηση από την ακαδημία μέχρι τη πρώτη ομάδα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ελπίζω και πιστεύω ολόψυχα ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του. Φροίξος Γρίβας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φροιξος Γριβας (@frixos_grivas) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα