ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ατρόμητος: Οι Γάλλοι γράφουν πως η Ρεμς παίρνει ταλέντο από το Περιστέρι

Ατρόμητος: Οι Γάλλοι γράφουν πως η Ρεμς παίρνει ταλέντο από το Περιστέρι

Ατρόμητος: Οι Γάλλοι γράφουν πως η Ρεμς παίρνει ταλέντο από το Περιστέρι

Κοντά σε συμφωνία με τον νεαρό Γιώργο Ανθουλάκη του Ατρόμητου είναι η Ρεμς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία.

Ένα ταλέντο του Ατρόμητου φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει η Ρεμς. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Τάσος Δώνης, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Ανθουλάκη όπως αναφέρουν Μέσα στη Γαλλία. Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως πρώτα προτάθηκε στη Ρεν, αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την Ρεμς.

Πρόκειται για 18χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πέρσι αποκτήθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια του Ατρόμητου από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και για το ταλέντο του ακούγονται εξαιρετικά πράγματα. Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Ρεμς τον προωρίζει για την ομάδα νέων που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηορία της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Αυτό σημαίνει πως οι Περιστεριώτες (σ.σ. όπως και ο Παναθηναϊκός), εφόσον ο Ανθουλάκης έρθει σε οριστική συμφωνία με τους Γάλλους, θα πάρουν ένα σεβαστό ποσό ως τροφεία. Από τα Δυτικά Προάστια, δεν επιβεβαίωναν αλλά ούτε διέψευδαν την είδηση, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει σε όποια ομάδα του εξωτερικού θέλει εφόσον δεν είναι επαγγελματίας με το «αστέρι» όπως είπαμε να παίρνει μόνο τροφεία για την μετακίνηση αυτή.