Ο Τάνκοβιτς που ήθελε η ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από τη Χάμαρμπι

Ο Τάνκοβιτς που ήθελε η ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από τη Χάμαρμπι

Gazzetta team
Ο Τάνκοβιτς που ήθελε η ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από τη Χάμαρμπι

bet365

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ από τον χειμώνα, δεν ανανέωσε με τη Χάμαρμπι και είναι πλέον ελεύθερος.

Ο Τάνκοβιτς βρισκόταν από τον χειμώνα στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία τότε είχε πραγματοποιήσει επαφές για την απόκτησή του, ωστόσο οι απαιτήσεις των εκπροσώπων του είχαν βάλει «στοπ» στην υπόθεση της μετακίνησής του στην Ένωση.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Σουηδού εξτρέμ της Χάμαρμπι έληγε το βράδυ της Παρασκευής (31/7) και ο ίδιος δεν έδωσε κάποια απάντηση στην ομάδα του παρά την πρόταση που είχε στα χέρια του για ανανέωση.

Η Χάμαρμπι ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τη Χέλσινγκμποργκ τονίζοντας πως ο Τάνκοβιτς δεν βρίσκεται σε αυτήν καθώς το συμβόλαιό του έληξε. «Ο Τάνκοβιτς δεν είναι διαθέσιμος καθώς το συμβόλαιό του έληξε. Έχει λάβει πρόταση ανανέωσης αλλά αναμένεται η τελική του απόφαση. Θα επανέλθουμε», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Χάμαρμπι.

Πλέον ο 25χρονος εξτρέμ είναι ελεύθερος και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα του με την ΑΕΚ, η οποία άλλωστε βρίσκεται στην αναζήτηση ενός εξτρέμ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα