«Θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας ο Αραούχο»

«Θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας ο Αραούχο»

Gazzetta team
«Θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας ο Αραούχο»

bet365

Στα Κανάρια Νησιά γράφουν ότι ο Αραούχο δεν θέλει να συνεχίσει στη Λας Πάλμας, λόγω και των περικοπών, με την ΑΕΚ να… παραμονεύει.

Ο δανεισμός του Αραούχο από τη Λας Πάλμας στην ΑΕΚ έληξε και ο Αργεντινός επιθετικός πρέπει να παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας των Καναρίων Νήσων για τη νέα σεζόν στις 10 Αυγούστου. Ωστόσο, όπως γράφουν τα Μέσα εκεί, ο «Τσίνο» φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το canarias7 και με όσα κυκλοφορούν στα Κανάρια Νησιά, η Λας Πάλμας προχωρά σε περικοπές μισθών λόγω του κορονοϊού και ο Αραούχο δεν το δέχεται. Αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τη Λας Πάλμας καθώς το «βαρύ» τριετές συμβόλαιο που έχει ο Αργεντινός είναι κάτι που δεν αντέχει ο σύλλογος.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο Αραούχο πρέπει να φέρει πρόταση γύρω στα 2 εκατ. ευρώ για να φύγει. Βέβαια η Λας Πάλμας ενδεχομένως να αναγκαζόταν και σε έναν νέο δανεισμό του λόγω του υψηλού συμβολαίου του, το οποίο ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Η περίπτωση επιστροφής του «Τσίνο» στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή και μένει να φανεί πλέον αν θα γίνει κίνηση από τη μεριά των κιτρινόμαυρων στη Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα