ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Στέφαν Σβαμπ! (pics)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Στέφαν Σβαμπ! (pics)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Στέφαν Σβαμπ! (pics)

bet365

Ο 29χρονος Αυστριακός μέσος έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφαν Σβαμπ «πάτησε» λίγο μετά τις 15.30 το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας, δηλαδή, την προστατευτική μάσκα και συνοδευόμενος από τον αδερφό του.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου», Όλαφ Ρέμπε και ο Γιάννης Σαββίδης, μέλος του τμήματος σκάουντιγκ.

Ο Αυστριακός μέσος αναμένεται να έχει την Πέμπτη (30/7) τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε και την Παρασκευή (31/7) το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει το τριετές (2+1 χρόνια) συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα