ΑΕΛ: Επέκταση με δύο νέους, ενώ ένας ακόμα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

ΑΕΛ: Επέκταση με δύο νέους, ενώ ένας ακόμα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Επέκταση με δύο νέους, ενώ ένας ακόμα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

bet365

Την επέκταση των συμβολαίων των νεαρών Δημήτρη Πινάκα και Στέφανου Σουλούκου, αλλά και το πρώτο επαγγελματικό συβόλαιο με τον Γιώργο Ζαχαράκη ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει την υπογραφή επέκτασης των συμβολαίων τους για επιπλέον 3 χρόνια των νεαρών Λαρισαίων ποδοσφαιριστών μας Δημήτρη Πινακά και Στέφανου Σουλούκου.

Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας, έπειτα από εισήγηση του προπονητή μας κ. Γρηγορίου και των συνεργατών του, πρότεινε στους 2 ποδοσφαιριστές μας την επέκταση των συμβολαίων τους έως τις 30/6/2023 με αυξημένες αποδοχές και πριμ συμμετοχών και οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους την αποδέχτηκαν ανεπιφύλακτα.

Οι Δημήτρης Πινακάς και Στέφανος Σουλούκος υπέγραψαν χθες την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία απεστάλησαν άμεσα στη διοργανώτρια αρχή για την επικύρωση τους.

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από πρόταση του προπονητή κ. Γρηγορίου, αλλά και την εισήγηση του προπονητή της Κ19 κ. Μίλτου Ζιάκα και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Κώστα Μαντζιώκα προς το τμήμα ανδρών, υπέγραψε 4ετές επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Ζαχαράκης (γεννηθείς το 2001), ο οποίος μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ως εκπαιδευόμενος πριν 2 έτη από τον Ολυμπιακό και αγωνιζόταν στην Κ19, αλλά και συμμετείχε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας για μεγάλα διαστήματα την προηγούμενη σεζόν.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας ευχόμαστε στους 3 Λαρισαίους νεαρούς επαγγελματίες μας να είναι υγιείς, να εκπληρώσουν τους στόχους και όνειρα τους με τη φανέλα της ομάδας της πόλης μας και να είναι προσεκτικοί και ταπεινοί, γιατί αποτελούν τα πρότυπα των νεαρών αθλητών των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ, αλλά και των ομάδων της πόλης και του νομού μας.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα