Ατρόμητος: Η επιστροφή Κάναντι και τα κέρδη αυτής

Ατρόμητος: Η επιστροφή Κάναντι και τα κέρδη αυτής

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η επιστροφή Κάναντι και τα κέρδη αυτής

bet365

Προπονητής του Ατρόμητου είναι και πάλι μετά από μία σεζόν ο Νταμίρ Κάναντι, με την ΠΑΕ να τον ανακοινώνει επίσημα και το gazzetta.gr να καταγραφεί τα κέρδη αυτής της επιστροφής για τους Περιστεριώτες.

Σε γνωστά μέρη επιστρέφει ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός, είναι και πάλι προπονητής του Ατρόμητου και κάπως έτσι γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία του ίδιου, αλλά και των ανθρώπων του «αστεριού». Η αλήθεια είναι πως αυτό το deal πέρασε από χίλια κύματα λόγω του συμβολαίου του Κάναντι με την Νυρεμβέργη, όμως τελικά επετεύχθη.

Από τον περασμένο χειμώνα ο Γιάννης Αγγελόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Νταμίρ Κάναντι για την επιστροφή του δεύτερου στο Περιστέρι. Τότε δεν ήταν δυνατό να επέλθει συμφωνία, με αποτέλεσμα ο Σάββας Παντελίδης να αναλάβει τα ηνία. Ό,τι δεν έγινε τότε, ήταν αποφασισμένοι άπαντες να συμβεί τώρα. Έτσι κι έγινε, με τον Κάναντι να τα βρίσκει με την Νυρεμβέργη και να παίρνει την ελευθέρας του, υπογράφοντας αμέσως την επιστροφή του στον Ατρόμητο.

Αναλαμβάνει σε παρόμοια φάση με το 2017

Από την επιστροφή αυτή μόνο να κερδίσουν έχουν τόσο οι Περιστεριώτες, όσο και ο Αυστριακός τεχνικός. Εδώ και πολλές μέρες, ο Κάναντι είναι σε καθημερινή επαφή με τον Αγγελόπουλο και μπορεί κάποιος να πει πως έχουν ήδη καταστρώσει ένα πλάνο για τη νέα σεζόν. Τίποτα όμως προχωρημένο, μιας και δεν υπήρχε κάτι δεδομένο. Η περίοδος που επιστρέφει ο Κάναντι στον Ατρόμητο, θυμίζει αρκετά την εποχή που ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Τότε που... αναγέννησε το «αστέρι» για δυο χρονιές πριν αποφασίσει να μη συνεχίσει στην ομάδα μετά το τέλος του συμβολαίου του, επιλέγοντας την Γερμανία και την Νυρεμβέργη.

Και τότε ο Ατρόμητος είχε μείνει εκτός Ευρώπης, και τότε έκανε προετοιμασία στο Πήλιο, και τότε ήθελε αρκετές προσθήκες. Αυτά τα τρία ισχύουν και το φετινό καλοκαίρι! Οι Περιστεριώτες μετά από δύο χρόνια δεν κατάφεραν να βγουν στην Ευρώπη, επιστρέφουν για προετοιμασία (σ.σ. ελέω κορονοϊού) στα Χάνια του Πηλίου, ενώ αρκετά θερμό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτή τη στιγμή οι Περιστεριώτες αναζητούν ήδη δεδομένα, τερματοφύκαλα, στοπερ, αριστερό μπακ, αμυντικό μέσο, ένα ακόμα δεκάρι κι ένα ακόμα εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κι άλλα κενά με ενδεχόμενες πωλήσεις.

Τα κέρδη της επιστροφής

Ωστόσο κανείς πλέον δεν... αγχώνεται γιατί γνωρίζει πως η παρουσία του Νταμίρ Κάναντι θα επαναφέρει την ηρεμία που χάθηκε για μια σεζόν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η παρουσία του 50χρονου προπονητή στο Μαζαράκι, αναμένεται να επαναφέρει στους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την ομάδα τη νέα σεζόν την μαχητικότητα που πρέπει όλοι να επιδεικνύουν στο αμυντικό κομμάτι. Δύσκολα θα έχει ξεχάσει κάποιος πως ο Ατρόμητος επί δύο χρόνια, όταν είχε τον Κάναντι στον πάγκο του, είχε από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Επίσης, η παρουσία του Αυστριακού, φέρνει και μια μεγαλύτερη... ασφάλεια στο μεταγραφικό κομμάτι. Γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί στην ομάδα, τις κινήσεις που πρέπει να κάνει και φυσικά αντίστοιχα από τον Ατρόμητο ξέρουν πως μπορούν να εμπιστευτούν τον Κάναντι σε αυτό το κομμάτι. Άλλωστε, οι επιλογές που είχε κάνει την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Ένα ακόμα κέρδος τόσο για τον προπονητή, όσο και για τον σύλλογο, είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Ο Κάναντι, ξέρει πως να... φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές του και να έχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Βέβαια, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν καλό και την φετινή περίοδο, όμως ο Αυστριακός έχει αποδείξει πως μπορεί να βάλει τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ομάδα, άμεσα στην ενωμένη... οικογένεια του Ατρόμητου.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι στο οποίο θα υπάρξει... ηρεμία με την παρουσία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας. Πρόκειται για τον κόσμο. Εφόσον υπάρξει επιστροφή του στις εξέδρες στη διάρκεια της σεζόν, με τον Αυστριακό στην τεχνική ηγεσία θα είναι πιο ήρεμος κι εκείνος. Θα υπάρχει σιγουριά και υπομονή, ενώ θα φύγει η γκρίνια που υπήρχε σχεδόν όλη την φετινή σεζόν, είτε με τον Γιάννη Αναστασίου, είτε με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα