Άρης: «Χτυπάει» Αΐλτον (pic & vid)

Άρης: «Χτυπάει» Αΐλτον (pic & vid)

Gazzetta team
Άρης: «Χτυπάει» Αΐλτον (pic & vid)

bet365

Ο Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα ο οποίος ανήκει στην Στουτγκάρδη, είναι η βασική επιλογή του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μία από τις θέσεις που ο Άρης θα ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν είναι και αυτή του αριστερού μπακ μετά και την αποχώρηση του Κόρχουτ. Οι «κίτρινοι» έχουν βρει τον εκλεκτό για την θέση αυτή ο οποίος είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος, Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα.

Ο Αΐλτον ανήκει στην Στουτγκάρδη με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Καραμπάκ με την οποία αγωνίστηκε 28 φορές έχοντας τρία γκολ και άλλες τρεις ασίστ.

Ο Αΐλτον ξεκίνησε την καριέρα του από την Φλουμινένσε πριν πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη και αρχικά για την Νέφτσι Μπακού σε ηλικία 20 ετών, για να ακολουθήσει η Εστορίλ για δύο χρονιές (2016-17, 2017-18) καθώς και η Μπράγκα την σεζόν 2018-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα