Παναιτωλικός: Μεντόσα, Ματσόλα... και γκολ στην Μπόκα (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Μεντόσα, Ματσόλα... και γκολ στην Μπόκα (vid)

bet365

Οι δύο Αργεντινοί ήταν συμπαίκτες στη Χιμνάσια και ως κοινό τους «χάι λάιτ» ήταν το γκολ που πέτυχε ο 30χρονος στράικερ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, μετά από ασίστ του 28χρονου μεσοεπιθετικού
Στον δρόμο για την Ελλάδα βρίσκονται οι Χαβιέ Μεντόσα και Νικολάς Ματσόλα, καθώς οι δύο Αργεντινοί θα φοράνε την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Παναιτωλικού.
Ετσι οι δυο τους θα ξανασμίξουν, αφού το 2015 υπήρξαν συμπαίκτες στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο πρώτος είναι «γέννημα - θρέμμα» της και βρίσκονταν ήδη μερικά χρόνια στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος πήγε εκείνον τον Ιανουάριο από την Ινστιτούτο.
Στο «Χουάν Καρμέλο Ζερίγιο» έμειναν ταυτόχρονα λίγο περισσότερο από μία σεζόν, αγωνίστηκαν μαζί σε 14 ματς της Χιμνάσια και συνολικά σε 677'. Ως κοινό τους «χάι λάιτ» είναι το γκολ που πέτυχε ο 30χρονος στράικερ κόντρα στην Μπόκα, όταν σε ωραία κάθετη του 28χρονο μεσοεπιθετικού, βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Συνεργάστηκαν βέβαια και σε άλλα τέρματα της τότε ομάδας τους, αλλά εκείνο ήταν το... κερασάκι στην τούρτα.
Οι δυο τους γνωρίζονται καλά και αυτό θα τους επιτρέψει να «βρεθούν» άμεσα και με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.
Δείτε το γκολ από το 04:22 του βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα