ΟΦΗ: «Εδεσε» Σωτηρίου μέχρι το 2023

ΟΦΗ: «Εδεσε» Σωτηρίου μέχρι το 2023

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Εδεσε» Σωτηρίου μέχρι το 2023

bet365

Ο 33χρονος γκολκίπερ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους κρητικούς, μία σεζόν πριν ολοκληρωθεί
Ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του ΟΦΗ ήταν φέτος ο Δημήτρης Σωτηρίου. Ο 33χρονος γκολκίπερ ήταν βασικός και οι κρητικοί επέκτειναν από τώρα το συμβόλαιό του, που αρχικά εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΛΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σωτηρίου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Ο “φύλακας άγγελος” της ομάδας μας, στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού “εισιτηρίου” έπειτα από 20 χρόνια, θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο Δημήτρης Σωτηρίου με 25 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, είναι συνολικά ο 5ος στην κατάταξη όλων των ομάδων με 2387 λεπτά συμμετοχής. Αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοσή ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και η επέκταση του συμβολαίου του (το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021) αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα