Κεϊτά, το νέο όνομα που προτάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Κεϊτά, το νέο όνομα που προτάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ κι ένα όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Αμπντουλαγιέ Κεϊτά άλλοτε άσο του Πανιωνίου.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν της Super League. Οι Ηπειρώτες έχουν προχωρήσει ήδη τις υποθέσεις των Σάλιακα και Κάργα για το δεξί άκρο της άμυνας και του κεντρικού αμυντικού και τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ.

Ένα όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Αμπντουλαγιέ Κεϊτά της Αζαξιό, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο την σεζόν 2018-19.

Ο Κεϊτά είχε υποστεί ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα την περασμένη σεζόν να μην είχε συμμετοχές με την ομάδα της Κορσικής. Ο άσος από το Μάλι προτάθηκε στους Ηπειρώτες και η περίπτωσή του εξετάζεται αν και το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής του αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας αφού η αγωνιστική του αξία όπως έδειξε και στον Πανιώνιο δεν αμφισβητείται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα