Ολυμπιακός: Ένας χρόνος στα γήπεδα με 57 αγώνες!

Ολυμπιακός: Ένας χρόνος στα γήπεδα με 57 αγώνες!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ένας χρόνος στα γήπεδα με 57 αγώνες!

bet365

Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου του 2019, δηλαδή πριν από έναν χρόνο, όταν η ομάδα ταξίδευε στην Τσεχία, προκειμένου να αγωνιστεί στην «Doosan Arena», για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και δεν έχει κλείσει ακόμα!
Πριν από μερικά 24ωρα, στον Πειραιά στήθηκε... πάρτι τίτλου. Το γλέντι για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως εκτός από τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή έχουν να παίξουν τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το ματς του Europa με τη Γουλβς.
Ήταν ένας χρόνος πριν και για την ακρίβεια στις 23 Ιουλίου 2019 όταν ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Τσεχία, προκειμένου να αγωνιστεί στην «Doosan Arena», για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πειραιώτες εκείνο το βράδυ έφυγαν με το 0-0 από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν και πραγματοποίησαν το πρώτο τους βήμα, για την επιστροφή στα... αστέρια.
Σε αυτόν τον χρόνο οι πρωταθλητές Ελλάδας, έδωσαν 57 συνολικά αγώνες, πανηγύρισαν 39 νίκες, παραχώρησαν 11 ισοπαλίες και ηττήθηκαν μόνο 7 φορές. Σκόραραν 111 γκολ και είδαν την εστία τους να παραβιάζεται μόλις 40 φορές. Φυσικά, υπήρξε για ένα σημαντικό διάστημα που ήταν η διακοπή λόγω της πανδημίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα