ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Άρης: Ζήτησε από τον Σούντγκρεν να βρει άλλη ομάδα

Άρης: Ζήτησε από τον Σούντγκρεν να βρει άλλη ομάδα

Άρης: Ζήτησε από τον Σούντγκρεν να βρει άλλη ομάδα

Παράλληλα με τη διαδικασία της υπογραφής νέων συμβολαίων θα τρέξει κι αυτή των αποδεσμεύσεων και σ’ αυτό το πλαίσιο ήδη ζητήθηκε από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να βρει ομάδα για να τρέξουν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα εδώ και αρκετούς μήνες. Αν και είχε συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και παρά τον περιορισμένο αριθμό παικτών στον δεύτερο γύρο των Playoffs, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι έπειτα από επιθυμία του ιδίου. Για την ακρίβεια, πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι μέλος της ομάδας και ουσιαστικά άνοιξε ο ίδιος την πόρτα της εξόδου. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του 29χρονου ποδοσφαιριστή δεν προξένησε έκπληξη σε κανέναν καθώς προηγήθηκαν κι άλλα επεισόδια τα οποία ήταν απολύτως ενδεικτικά του επιπέδου της σχέσης του με την ομάδα.

Πλέον όμως το ζητούμενο είναι η εύρεση λύσης η οποία θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Ο μεν Άρης θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Σούντγκρεν το οποίο προβλέπει ακόμη δύο χρόνια συνεργασίας με απολαβές οι οποίες ξεπερνούν τα 400.000 ευρώ. Ο δε ποδοσφαιριστής επίσης επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα αρκεί να του καταβληθεί το σύνολο των οφειλών από την τρέχουσα σεζόν ούτως ώστε να διαπραγματευτεί και τους όρους της αποδέσμευσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση, ίσως γιατί δεν έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.