ΑΕΚ: Η Σέλτικ δίνει 3.5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μπάρκα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Η Σέλτικ δίνει 3.5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μπάρκα

bet365

Στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ έχει φτάσει η πρόταση της Σέλτικ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ζητάνε τα διπλά.

Η Σέλτικ δεν έμεινα απλά στο φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, καθώς ήδη έστειλε στην ΑΕΚ πρόταση για τον διεθνή τερματοφύλακα. Η πρόταση αυτή σύμφωνα με το Enwsi.gr φτάνει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ζητάνε τα διπλά για να παραχωρήσουν τον 26χρονο.

Οι Σκοτσέζοι βρίσκονται κοντά στην συμφωνία με τον Μπάρκα, αλλά μένει να τα βρουν και με την ΑΕΚ, που θυμίζουμε πως είχε ξεκαθαρίσει ότι η τιμή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι 7 με 8 εκατομμύρια, κάτι που τόνισε και στους «πράσινους». Το θέμα είναι πως η Σέλτικ θέλει απαραίτητα όχι μόνο έναν αλλά δύο τερματοφύλακες και μένει να δούμε αν αυξήσουν την προσφορά τους στην Ένωση προκειμένου να κάνουν τον Μπάρκα δικό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα