Καραπαπάς: Τι ανέφερε σε ποστάρισμά του για το τηλεφώνημα με Δημητρίου

Καραπαπάς: Τι ανέφερε σε ποστάρισμά του για το τηλεφώνημα με Δημητρίου

Gazzetta team
Καραπαπάς: Τι ανέφερε σε ποστάρισμά του για το τηλεφώνημα με Δημητρίου

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε σε post του στην επικοινωνία που είχε με τον Δημητρίου.
Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τον Δημητρίου αρχικά επισημαίνει τα εξής (στην συνέχεια κάνει μνεία για επόμενες ενέργειές του):
«Χθες βράδυ τηλεφώνησα πράγματι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Δημητρίου. Επώνυμα και απο το τηλέφωνό μου. Συστήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την πρωτοβουλία του να προτείνει να γίνει ο τελικός στο τέλος Αυγούστου.
Όταν άρχισε να μου λέει ότι είμαι μορφωμένος και πολιτισμένος άνθρωπος με ειρωνικό τόνο, του είπα: «Τι να το κάνω; Εσείς δεν καταλαβαίνετε απο πολιτισμό. Εσύ και οι όμοιοι σου σέβεστε μόνον αυτούς που έρχονται και σας ξεβρακώνουν έξω απο τα σπίτια σας»!
- Δείτε πιο κάτω όλο το ποστάρισμα του Καραπαπά.

Χθες βράδυ τηλεφώνησα πράγματι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Δημητρίου. Επώνυμα και απο το τηλέφωνό μου. Συστήθηκα και...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα