Μπέος σε Ζαμάνη: «Τα χρέη τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα»

Gazzetta team
Μπέος σε Ζαμάνη: «Τα χρέη τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Νίκο Ζαμάνη για τα όσα ανέφερε για τον ίδιο στη δήλωσή του.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε τοποθέτησή του στα social media μεταξύ άλλων τόνισε πως λυπάται για το άδοξο τέλος που διαφαίνεται στον Πανιώνιο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης στη δήλωσή του απάντησε μεταξύ άλλων και στον Δήμαρχο του Βόλου τονίζοντας πως: «Αχιλλέα, ακόμα κι εσύ που «λυπάσαι» κατάφερες να «καθαρίσεις» ένα ποσό της τάξης του 1,5 δισεκατομμυρίων δραχμών τότε, εκμεταλλευόμενος ένα νόμο που εάν δεν υπήρχε θα έριχνες την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν θα είναι καλό. Θα τα πούμε άλλη ώρα. Τώρα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

O Μπέος με νέα του ανάρτηση απάντησε στον Ζαμάνη, επισημαίνοντας πως τα χρέη τα βρήκε και δεν τα δημιούργησε ο ίδιος, φροντίζοντας μάλιστα να τα μηδενίσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο facebook:

«Η θέση που πήρα για την περιπέτεια του Πανιωνίου ασφαλώς και δεν είχε την έννοια της κριτικής και της απόδοσης ευθυνών σε κανένα, παρά μόνο την ανάγκη να εκφράσω την πικρία και την στενοχώρια μου για την κατάσταση της ομάδας που αγαπώ.

Διαβάζοντας, ωστόσο, την απάντηση του Νίκου Ζαμάνη και συγκεκριμένα το υστερόγραφο που με αφορά, ειλικρινά απορώ που βρίσκει το κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Πανιώνιος, να βγάζει ανακοινώσεις αντί να ακολουθεί την τακτική της σιωπής.

Είναι γεγονός ότι στο διάστημα που υπηρέτησα τον ιστορικό Πανιώνιο, «εκμεταλλεύτηκα» ένα νόμο του κράτους προς όφελος της αγαπημένης μου ομάδας και σε καμία περίπτωση για προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς.

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω τον Νίκο Ζαμάνη, αν και το γνωρίζει καλά, ότι τα χρέη που επικαλείται στην δήλωσή του τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα εγώ και φρόντισα να τα μηδενίσω, σε αντίθεση με όλους όσους τα τελευταία χρόνια ασελγούν στις πλάτες του ιστορικού Πανιωνίου.

Υ.Γ.: Φίλε Νίκο, μην ψάχνεις για φαντάσματα. Οι μεγάλοι παράγοντες αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Είτε είναι λίγες, είτε πολλές. Άλλωστε όλοι και όλα κρίνονται από την ιστορία και όχι από τα λόγια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα