ΠΑΟΚ: Νέες αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Νέες αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα

bet365

Μπορεί να ήταν λίγοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες μετά το 0-0 με τον Άρη.

Γνώριμο, δυστυχώς, το σκηνικό που στήθηκε στην Τούμπα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», επηρεασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να νικήσουν και πάλι τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

«Είναι ντροπή να μην κερδίζετε αυτόν τον Άρη, που ήρθε με 11 παίκτες», έλεγαν απευθυνόμενοι προς τους παίκτες. «Δεν ξέρετε ποια φανέλα φοράτε, παίρνετε τόσα λεφτά και δεν σέβεστε τίποτα. Είστε απαράδεκτοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα