«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μιλάνοφ» (vids)

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μιλάνοφ» (vids)

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μιλάνοφ» (vids)

bet365

O ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στον 28χρονο Βούλγαρο διεθνή μέσο της Βίντι, Γκεόργκι Μιλάνοφ, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινά (17/7) νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γκεόργκι Μιλάνοφ συνδέεται από τον Τύπο της Βουλγαρίας με τον «Δικέφαλο». Σύμφωνα με την εφημερίδα «24 ώρες», ο μέσος της Βίντι είναι «πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ».

Μάλιστα όπως σημειώνουν ο Βούλγαρος διεθνής (είχε σκοράρει το γκολ που έδωσε στην ουγγρική ομάδα τη νίκη 1-0 στο ματς των ομίλων του Europa League εναντίον του ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19) «ενδιαφέρει και πιθανότατα η Θεσσαλονίκη θα είναι η νέα ποδοσφαιρική στέγη του 28χρονου χαφ».

Ο Μιλάνοφ, βρίσκεται από το 2018 στη Βίντι και φέτος μέτρησε 28 εμφανίσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στις Λίτεξ Λόβετς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γκρασχόπερ ενώ με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας (διεθνής από το 2011) μετράει 42 συμμετοχές και 2 γκολ, όντας διεθνής από το 2011.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα